تبلیغات
کانون صبای روستای رهن - همه چیز در مورد چای
 
            
درباره وبلاگ
این وبلاگ متعلق به کانون فرهنگی و هنری صبای روستای رهن شهرستان گناباد می باشد
خبرنامه پیامکی کانون فرهنگی و هنری صبا
پنجشنبه 24 اسفند 1391 :: نویسنده : رضا م

http://upload7.ir/images/09245159883430917543.jpgچای كیسه ای (TEA BAG):

در چـای كـیــســه ای ازخاك چای استفاده میگـردد كــه از نظر دوستاران چای ، زیادمحبوب نمیباشد.

اخیراً از فواید بسیار چای سبز صحبت های زیادی می شود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می دانند . چای محتوی میزان كمی از رنگدانه ها ، مثل كافئین و ... است . چای سیاه و چای سبز هر دو از

گیاه واحدی به دست می آیند. تفاوت در این است كه برای تهیه چای سبز برگها را بخار داده ، گرد می كنند و سپس آنرا خشك می نمایند . ولی برای تهیه چای سیاه برگها ، خشك شده ، تخمیر شده و برشته می شوند یعنی فرآیند بیشتری به روی چای صورت می گیرد.

هم چای سیاه و هم چای سبز دارای رنگدانه هایی می باشند كه اثر كاهش ابتلا به سرطان های مختلف در آنها دیده شده است . زمانی كه چای با غلظتی مناسب دم بكشد ، تنها محتوی نیمی از كافئین یك فنجان قهوه است . با اینحال چای بدون كافئین هم وجود دارد .

 

چای های گیاهی نیز دم كرده برگ گیاهان مختلف هستند و گفته می شود حاوی رنگدانه های چای، بدون وجود كافئین می باشند، كه البته درست است ، اما رویه مصرف آنها بسیار مهم است ، چراكه ممكن است درمواردی نیز خطر زا بشوند . اگر مبتلا به بیماری تب یا به عبارتی حساسیت بهاره هستید، با مصرف اینگونه نوشیدنی ها بدنتان را تحریك نكنید .

مصرف چای تأمین كننده رنگدانه هایی است كه شما به طریق دیگر دریافت نمی كنید، پس با مصرف متعادل این نوشیدنی مفید زمینه های سلامتی را درخود فراهم آورید

تركیبات تشكیل دهنده چای؛

1-كافئین.

2- تیوفیلین (THEOPHYLLINE): این ماده ساختاری همچون كافئین دارد كه هم در چای سبز و هم سیاه موجود میباشد. اثرات آن در بدن عبارت است از:

شل كردن عضلات نایژه های ریه، افزایش جریان خون كلیه ها، افزایش انقباض پذیری و كارایی عضلات قلب، افزایش ضربان قلب، كاهش فشار خون و اثرات ضد التهابی.

3- تانین (TANNIN): یك پلی فنول تلخ مزه میباشد. كه اثر آن در بدن آرام بخشی سیستم عصبی مركزی انسان میباشد. یك عیب تانن این است كه از جذب مواد معدنی به ویژه آهن ممانعت میكند.

4- تیانین (THEANINE): در چای چندین آمینو اسید وجود دارد اما بیشترین میزان اسید آمینه چای را تیانین تشكیل میدهد. عمده طعم چای به خاطر وجود همین ماده است.

5- كاتچین(CATECHIN): این ماده بسیار مفید بوده و برای سلامتی بسیار سودمند است. كاتچین در چای سبز و سیاه وجود داشته اما میزان آن در چای سبز بیشتر میباشد. اثرات آن در بدن عبارتند از:

ضد سرطان میباشد، كاهش دهنده كلسترول خون، یك آنتی بیوتیك و آنتی ویروس قوی، جلوگیری از افزایش یافتن فشار خون و جلوگیری از افزایش یافتن قند خون.

6- ویتامینهای E,C,B COMPLEX: ویتامین ای یك آنتی اكسیدان قوی میباشد كه برای بدن بسیار مفید است. ویتامین سی كاهش دهنده استرس بوده و علایم سرماخوردگی را نیز تقلیل میدهد. ویتامین ب كمپلكس كمك میكند به متابولیسم كربوهیدراتها.

7- فلوراید و فلووانوئید (FLAVONOID): فلوراید در استحكام دندان و فلووانوئید از ایجاد بوی بد دهان پیشگیری كرده و همچنین دیواره عروق خونی را تحكیم میكند.

8- همچنین چای حاوی فیبر، كربوهیدرات، لیپید و كاراتنوئید نیز میباشد

چگونه چای را دم كنیم؟

چگونگی دم كردن چای سیاه:

آب رابه درجه جوش رسانده (100 درجه سانتی گراد) سپس روی چای میریزیم- زمان دم كشیدن نباید كمتر از 30 ثانیه و طولانی تر از 5 دقیقه گردد- زیرا پس ازآن تانین چای بتدریج آزاد شده و اثر محرك كافئین را خنثی و طعم چای را نیز تلخ میكند.

* چگونگی دم كردن چای سبز:

دمای آی در این حالت باید 85-80 درجه سانتی گراد باشد. معمولا هر چه كیفیت چای سبز بالا تر باشد دمای آب نیز میباشد كمتر باشد. ترجیحا بهتر است قوری چای پیش از دم كردن چای از قبل با قرار دادن قوری درون یك كاسه حاوی آب داغ، گرم گردد.

* چگونگی دم كردن چای اولانگ:

همانند دم كردن چای سبز میباشد اما دمای آب در این نوع چای میباید 100-90 درجه سانتی گراد باشد.

* بـرای جـلوگیـری از پـخـــش شدن تفاله های چای درون قوری میتوانید از وسیله ای بنام اینفیوزر (TEA INFUSER)اســــتفاده كنید كه یك كره تو خالی مشبك است و چــایرا هنـگـام دم كردن درون آن ریخـتـه و سپـــس درون قوری می اندازیم.همون صافیه خودمون بابا!!! .

 چای مهمترین عامل بیماری های قلبی

در دنیا اگر شما بررسی كنید، بیشترین ناراحتی های انسان كه باعث مرگ و میر انسان می شود، ناراحتی های قلبی است ناراحتی های قلبی سهم اول را در دنیا دارد و جالب اینجاست تحقیاتی كه من كردم، حاكی از این است كه كسایی كه دچار ناراحتی های قلبی و انفاركتوس قلبی و مغزی میشوند كسانی هستند كه چای زیاد مصرف می كنند، بر خلاف آن چیزی كه شما شنیده اید.

می گویید كه چایی در روز پنج تا لیوان بخوری، تا دچار سكته نشوید و من می گویم اگر میخواهید زودتر سكته كنید بیشتر چایی بخورید دلائل علمی هم داریم و شصت و پنج تا بیماری برای چایی با دلائل علمی نوشتم.

آماری از بیمارستان شهید رجایی تهران گرفتی كه تمام بیماران قلبی بدون استثناء فوق العاده چایی زیاد مصرف میكردند. چای گیاهی است سمی و هیچ موجودی در جهان آفرینش مصرف مصرف نمی كندبه جز انسان و تنها آفتی كه چایی دارد انسان است. ایاین مساله را می توانید آزمایش كنید، چایی از زمانی كه كاشته می شود تا زمانی كه از بین می رود نه آفت می زند نه سمپاشی می شود. چون پنج هزار سال است كه چایی شناخته شده، هیچ حدیث و روایتی هم ما در مورد چای نداریم. حتی روی حیوان هم آزمایش كردیم، چند تا برگ چای لای نان گذاشتیم، دادیم گاو خورد، انداخت بیرون و نخورد !

شما اگر یه عدد بذر چای را میل كنید ، می توانم بگویم كه از زندگی بیزار می شوید از بس كه تلخ و سمی است. بذر چای مثل فندق است ولی كوچكتر.

پس خداوند می فرماید به غذایت نگاه كن، بی مورد نمیگوید. شما اگر چایی زیاد بخورید اولین عارضه اش ناراحتی استخوان است بعد سائیدگی استخوان است، دیسك كمر است و فتق دیسك است و در نهایت اگر بیشتر ادامه بدهید، سنگ های كلیوی و تومورهای كلسیمی مغز.

اگر راست میگویند پنج لیوان چایی در روز سرطان را درمان می كند پس چرا استفاده نمی كنند. چرا شیمی درمانی و رادیو تراپی می كنند. خوب بیایند روزی پنج تالیوان چایی بدهند به بیمار یا اصلا در روز پنجاه تا لیوان چایی بدهند تا سرطان زودتر ریشه كن شود!

نقاطی كه مردم آن چایی زیاد مصرف میكنند، سرطان مری در این مكانها زیاد است آذربایجان، خراسان و گنبد . بروید بررسی كنید، بیماریهای سرطان مری در این مكانها زیاد است برای اینكه چایی زیاد مصرف میكنند ، داغ هم میخورند و قبل از غذا میخورند.

ما این را قبول داریم كسی كه به چایی عادت كرده باشد، چایی بخورد غذا زودتر هضم میشود زیرا چایی اسید معده را زیاد میكند. آنهایی كه میخواهند فشارشان سریع پائین بیاید، چایی را بدون قند بخورند. اگر صبح ناشتا چایی بدون قند بخورند، دیگر نمی توانند چهار تا پله بالا بروند، سرشان گیج می رود و میخورند زمین. زیرا اسید معده زیاد شده و مغز را مختل میكند.

چیزهایی میشنوید كه تا حالا نشنیده اید!

پرمصرف ترین گیاه مضر!

چای گیاهی است كه پنج هزار سال قبل توسط چینی ها شناخته شد و فعلا پرمصرف ترین گیاهی است كه بین خانواده ها وجود دارد. از زمانی كه چای كشت می شود تا زمانیكه از بین می رود, هیچ نوع آفتی به آن صدمه نمی زند و سم پاشی هم نمی شود و هیچ جانور گیاهخواری از برگ سبز آن استفاده نمی كند. تنها مصرف كننده چای در جهان انسان است! چای بخاطر داشتن تئین آرام بخش است و مقداری از خستگی را دفع و موجب هضم غذا می شود زیرا در اثر نوشیدن چای اسید معده زیاد ترشح می شود ولی در عوض موجب بیماریهای زیادی از جمله كم خونی, ناراحتی های قلبی و كلیوی، ناراحتی های پوستی, آرتروز, ریزش مو، حساسیت، زودرنجی، یبوست، داغ شدن كف پا و... می شود (توضیح اینكه قهوه و نسكافه از چای مضرترند).

مضرات مصرف چای زیاد 5 تا 6 لیوان در روز

بدلیل از بین بردن آهن فریتین خون آنها بالا رفته كبد می خواهد كمبود آهن را جبران كند پس از آهن ذخیره استفاده كرده و فریتین خون روی 300 یا400 می رود.

1- بیماری قلبی

2- ساییدگی استخوان

3- دیسك كمر

4- فتق دیسك

5- سنگهای كلیوی

6- تومورهای مغزی

7- كم خونی

8- سرطانزا (سرطان مری 5 تا 6 لیوان چای داغ در روز)

9- عرق كردن زیاد (كف دست زیر بغل كف پا)

باز هم در مورد چای

چای گیاهی است كه پنج هزار سال قبل توسط چینی ها شناخته شد و فعلا پرمصرف ترین گیاهی است كه بین خانواده ها وجود دارد. از زمانی كه چای كشت می شود تا زمانیكه از بین می رود, هیچ نوع آفتی به آن صدمه نمی زند و سم پاشی هم نمی شود و هیچ جانور گیاهخواری از برگ سبز آن استفاده نمی كند. تنها مصرف كننده چای در جهان انسان است! چای بخاطر داشتن تئین آرام بخش است و مقداری از خستگی را دفع و موجب هضم غذا می شود زیرا در اثر نوشیدن چای اسید معده زیاد ترشح می شود ولی در عوض موجب بیماریهای زیادی از جمله كم خونی, ناراحتی های قلبی و كلیوی، ناراحتی های پوستی, آرتروز, ریزش مو، حساسیت، زودرنجی، یبوست، داغ شدن كف پا و... می شود (توضیح اینكه قهوه و نسكافه از چای مضرترند).

چای یك گیاه سمی

* چای گیاه سمی است كه هیچ آفتی نداره غیر انسان

* هیچ حدیثی در مورد چایی نداریم

* كسانی كه چایی زیاد مصرف میكنن اكثرا دچار ناراحتی قلبی هستند

* اگه میخواید سكته كنید روزی 5 لیوان چایی بخورید

* 65 تا بیماری برای چایی نوشتند با دلیل

* آماری كه از بیمارستان شهید رجایی گرفتند نشون می داده كه این بیماران خیلی چایی مصرف می كردند

* چای موجب سائیدگی استخوان- دیسك كمر -سنگ كلیه و تومور های مغزی (كلسیمی)

* پلی فنول ماده ایست آروماتیك می دانید كه مواد حلقوی یا آروماتیك سرطان زا هستند چای هم این ماده را دارد

* كزانتین و هیپو كزانتین از دیگر تركیبات چای هستند

* هماتولوژی هاریسون بیماریهای خونی صفحه 101پاراگراف اول یكی از عوامل كم خونی چایی اعلام شده



نوع مطلب : طب سنتی، 
برچسب ها : همه چیز در مورد چای، گناباد روستای رهن،
لینک های مرتبط :

شنبه 25 شهریور 1396 06:57 ق.ظ
Hi there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to look it
over. I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and will be tweeting
this to my followers! Wonderful blog and great design and style.
چهارشنبه 30 فروردین 1396 03:31 ب.ظ
Do you have any video of that? I'd love to find out more
details.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر